+ 371 201-370-60

Visa dzīve vienā iekārtā!

Post Related Products


Ja jums būtu jānosauc viena lieta, bez kuras jūs nevarat iedomāties savu dzīvi, visticamāk, jūsu atbilde būtu – mobilais telefons. Telefons jau sen kā neveic tikai zvana funkcijas, tas šobrīd ir gan mūsu plānotājs, fotoaparāts, videokamera, attēlu un failu glabātājs, ierīce, ar kuru piekļūt mūsu profiliem sociālajos tīklos, iespēja strādāt un mācīties attālināti, sazvanoties tiešsaistes platformās, kā arī brīvā laika pavadīšanas veids, tādēļ nav brīnums, ka brīdī, kad mums salūst telefons, mūs pārņem bailes un izmisums, jo mūsdienās visa mūsu dzīve atrodas šajā mazajā, kabatas izmēra ierīcē. Ja telefons ir saplīsis, iekritis ūdenī, tam ir pārstājis darboties akumulators vai to vienkārši nevar ieslēgt, cilvēkam ir divas izvēles iespējas – doties pirkt jaunu telefonu vai mēģināt salabot salūzušo telefonu. Šajā rakstā apskatīsim iemeslus, kādēļ tieši telefona remonts ir pareizā izvēle!


Iespēja atgūt svarīgus failus

 

Protams, sākumā varētu šķist, ka iegādāties jaunu telefonu ir ātrākais un vienkāršākais risinājums, bet cik daudzi no jums izmanto mākoņpakalpojumu, lai uzglabātu “mākonī” failus, kas atrodas jūsu telefonā? Visticamāk, tikai retais izmanto šo pakalpojumu, un lielākajai daļai visi attēli, video un pārējie ne mazāk svarīgie faili glabājas telefona atmiņā, tādēļ brīdī, kad telefons salūst, mums pazūd iespēja piekļūt šiem, mums tik nozīmīgajiemm failiem. Jauna telefona iegāde mums neaizvietos pazaudētās atmiņas un  dokumentus, bet, izvēloties saremontēt veco telefonu, mēs to visu varēsim atgūt.

 

Telefona remonts – ekonomiski izdevīgākais risinājums

 

Biežākie iemesli, kādēļ telefons nevar pildīt savas funkcijas, ir problēmas ar telefona akumulatoru vai telefona skārienjutīgā ekrāna defekts – abas šīs problēmas ir viegli atrisināmas, nomainot nefunkcionējošo detaļu pret jaunu, šāds remonts neaizņems daudz laika, kā arī izmaksās vairākas reizes lētāk nekā jauna telefona iegāde. Divi vispopulārākie mīti par telefonu remontu ir – tas būs ļoti ilgi un izmaksās dārgāk nekā jauns telefons. Varam apgalvot, ka abi šie apgalvojumi tiešām ir mīts. SIA Texmobile apzinās, cik svarīgi mūsu klientiem ir pēc iespējas ātrāk atgūt datus, kas ir telefonā, lai viņiem nebūtu jāpārceļ savi plāni un viņi vienmēr būtu sasniedzami. Texmobile meistari salabos jūsu telefonu pēc iespējas īsākā laika posmā un nepieciešamības gadījumā ieradīsies pie jums darbā vai mājās, lai veiktu ierīces remontu pie jums uz vietas, kā arī Texmobile dod remontam 3 mēnešu garantiju. Ja šaubies par to, vai tiešām remonta izmaksas nebūs jauna telefona vērtībā, atnes salūzušo telefonu pie mums, lai noskaidrotu, kādas būs remonta izmaksas.

 

Nemet ārā, bet salabo veco!

 

Mūsdienu tehnoloģisko ierīču attīstība ir ļoti strauja, un ikviens patērētājs vēlas iegādāties jaunāko un modernāko elektroierīces modeli, bet diemžēl šāda rīcība palielina bīstamo atkritumu apjomus. Labākajā gadījumā bīstamie atkritumi tiek nodoti tiem paredzētajās vietās un tiek pārstrādāti, bet gadās, ka mazā elektrotehnika, tajā skaitā telefoni, tiek izmesti kopā ar parastajiem atkritumiem. Šāda rīcība ir bīstama videi, jo telefonu akumulatori satur smagos metālus, kas ir kaitīgi dabai, tādēļ, izvēloties saremontēt telefonu, nevis iegādāties jaunu, ikviens no mums domā ilgtspējīgi un zaļi.