+ 371 201-370-60

Austiņas – ikdienai, darbam un hobijiem

Post Related Products


Mūsdienu aktīvajā dzīves ritmā mēs aizvien vairāk novērtējam mobilitāti. Telefona austiņas ļauj mums sasniegt šo mobilitāti – mēs varam klausīties lekcijas, pastaigājoties mežā, strādāt, nedzirdot fona trokšņus, kas skan apkārt, sabiedriskajā transportā klausīties audio grāmatu vai jaunāko podkāsta sēriju vai lidojuma  laikā skatīties filmu, netraucējot citus pasažierus. Šobrīd dzīve bez telefona austiņām gandrīz nav iedomājama, ikviens var izvēlēties sev piemērotākās no plašā piedāvājuma klāsta – ar vadu, bezvadu vai Over–Ear austiņas ar galvas stīpu, ūdensizturīgas vai profesionālas austiņas. Pirms austiņu iegādes ir jāsaprot, kādam mērķim tās tiks izmantotas, un tikai tad ir jāveic austiņu iegāde, lai zinātu, ka tiks izvēlēts vispiemērotākais modelis. 


In-Ear austiņas


In-Ear austiņas ir ausīs ievietojamas austiņas, kas būs ideāli piemērotas fiziskām aktivitātēm. Ir iespējams izvēlēties austiņas ar vadu vai bezvadu austiņas. Tās ir mazas, ērtas, neaizņem daudz vietas, un tās var ērti nēsāt sev līdzi, ieliekot kabatā vai rokassomiņā. Šobrīd lielāku popularitāti ir ieguvušas tieši bezvadu austiņas, jo tās dod lielāku kustību brīvību. Bezvadu austiņas ir īpaši ērtas sportojot – skrienot jūs tās pat nejutīsiet, kā arī atšķirībā no austiņām ar galvas stīpu tās nesviedrē un nerada spiedienu uz galvu. Ikdienā izmantojot bezvadu austiņas, ir jāatceras, ka tām ir ierobežots lietošanas laiks, tādēļ tās ir nepieciešams regulāri uzlādēt. Ja esat aizmāršīgs un apzināties, ka regulāra austiņu uzlāde būs problēma, labāk izvēlieties austiņas ar vadu, jo šīs austiņas strādās vienmēr. Vēl viens faktos, kam ir jāpievērš uzmanība – vai austiņas ir ūdensizturīgas. Ja plānojat austiņas izmantot skriešanai, pastaigām vai kādām citām aktivitātēm lietainā laikā, noteikti dodiet priekšroku ūdensizturīgām austiņām, lai lietainās dienās nebūtu jāatsakās no iemīļotā mūzikas pavadījuma. Tiem, kuriem ir bail, ka austiņas sportojot var izkrist, ir pieejamas austiņas ar ausu cilpiņām, kas ļaus tās ērti aizāķēt aiz auss. 


Over-Ear austiņas


Over-Ear austiņas ir austiņas ar galvas stīpu, tās ir smagākas nekā In-Ear austiņas un aizņem vairāk vietas. Iegādājoties austiņas ar galvas stīpu, ir jāpievērš uzmanība polsterējuma kvalitātei, jo nekvalitatīvs polsterējums ātri nobružāsies. Šis austiņu veids ir populārs mūziķu un mūzikas nozares profesionāļu vidū, jo tās spēj nodrošināt augstu mūzikas kvalitāti un spēcīgu basu. Šīs austiņas vairāk ir paredzētas darbam, jo pārvietojoties tās būs pārāk smagnējas un aizņems ievērojami vairāk vietas nekā In-Ear austiņas. 


Lai arī kādu austiņu veidu jūs izvēlētos, atcerieties, ka ilgstoša pārāk skaļas mūzikas klausīšanās var negatīvi ietekmēt jūsu dzirdes veselību. Kā arī, lietojot austiņas uz ielas, ceļa vai dzelzceļa tuvumā, neaizmirstiet par savu drošību!


SIA Texmobile piedāvā plašu austiņu izvēli, ielūkojies kategorijā AUSTIŅAS un izvēlies austiņas, kas atbilst tavām prasībām un finansiālajām iespējām!